Medaljer i Pylon

15 JUL 2022 23:40
VM GULD, VM GULD, VM BRONS!
  • Skapad: 15 JUL 2022 23:40

Vid VM i F3d pylon i Muncie, Indiana, USA nyligen tog Emil Broberg från Pålsboda individuellt VM Guld! En grym prestation av en hårt kämpande Emil som har två senior-VM silver sedan tidigare. Denna gången stämde allting och Emil kunde äntligen bärga Guldet efter att han tagit en tidig ledning.

Hans pappa och tillika caller Gunnar Broberg, kunde dessutom flyga hem bronsmedaljen vilket tillsammans med att Simon Nyholm kunde slå in sig på en hedrande åttondeplats gjorde att Sverige även tog hem lagguldet före USA!

SMFF:s hela styrelse står bakom ett rungande grattis till hela laget med piloter, mekaniker och supporters.

Snyggt jobbat!

Skribent: Anton Vannesjö

Vaccinera klubben.png

folkspel-header-13kb.png

Sportlicens

fai

FAI betyder "Fédération Aéronautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet.

Svenska Flygsportförbundet är en del av svensk idrott.

SISU.png

Vi är med i studieförbundet SISU idrottsutbildarna.