Uppdaterat flödesschema

13 NOV 2020 07:52
Vi har idag haft möte med TS för att nå konsensus om hur vi skall kunna hantera våra medlemmar (och blivande medlemmar) under 18 års ålder.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2020 07:52

Våra förslag är nu helt i linje med vad TS kommit fram till och från årsskiftet kommer reglerna att se ut som i bifogade flödesschema. Våra önskemål och argument har blivit mycket seriöst hanterade av våra kontaktpersoner och TS som myndighet.

Vi har en pågående ansökningsomgång med nya eller uppdaterade modellflygfält och i denna process kommer vi också att ta med uppdaterade säkerhetsregler som behöver en del anpassning för att gå ihop med dagens överenskommelse.

Modellflyget är som vi ser det inte hotat av de nya reglerna - vi kan nu fokusera på att attrahera nya medlemmar till våra klubbar!

För SMFF                             För RCFF

Anders Jonsson                    Kjell Nilsson och Micheal Österlund