Hoppa till sidans innehåll

Anders Hellsén


Hej.
Jag heter Anders Hellsén och bor i Sölvesborg, södra Blekinge, och kör färdtjänst/sjukresor på dagarna. Jag är med i SMFF:s förtroendevalda som sammankallande valberedare. Jag har flygit modellflyg sedan 6 års ålder. Jag började då med linflyg på mycket enkel nivå och har sedan jobbat mig uppåt. Inom linflyget har jag varit mest aktiv inom stunt (konstflyg), men även combat och nu på senare tid även racingklasserna teamrace och good year.
Som radioflygare är jag självlärd på en "Eldflugan", tidigt 80-tal. 2011 började jag med IMAC och flög med "dom stora grabbarna" i några år, för att sedan gå tillbaka till linflyget. Jag har höga förväntningar på mig själv och går "all in" på det jag bestämmer mig för att göra, vilket har resulterat i några fina prestationer, nu senast uttagen till landslaget i linflyg till VM i Frankrike 2018.
Jag är aktiv i 2 klubbar, MFK Snobben, Bromölla, nordöstra Skåne, och Sölvesborgs MFK, södra Blekinge, där jag nu är ordförande i båda klubbarna. Jag försöker aktivera klubbarna på ett sätt som förhoppningsvis tilltalar ungdomar, med aktiviteter som att vara med på festivaler och uppvisningsflyga när det går. Jag sitter även med som grenspecialist (GS), stunt, i lingrenens utskott.
Anders Hellsén
Badhusgatan 4
294 31 Sölvesborg

Tillbaks till Styrelse och andra förtroendevalda

Uppdaterad: 23 MAR 2018 15:19 Skribent: Magnus Bernroth
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Sveriges Modellflygförbund
Svenska Flygsportförbundet, Flygets Hus, Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Besöksadress:
Svenska Flygsportförbundet, Flygets Hus, Gustavslundsvägen 137, 5 tr
167 51 Bromma

Kontakt:
Tel: +46727370110
E-post: kansli@modellflygfor...

Se all info