Gå till innehåll
Sveriges Modellflygförbund
Sveriges Modellflygförbund

MFK Direkt

Modellflygklubben Direkt (MFK Direkt) är en klubb för dig som av olika anledningar inte kan eller vill vara med i någon lokal modellflygklubb i Sverige.

MFK Direkt är som alla klubbar i SMFF, medlem i Svenska Flygsportförbundet (FSF) och därmed automatiskt ansluten till SMFF och Riksidrottsförbundet (RF). Som medlem i klubben har du också samma rättigheter och skyldigheter som andra klubbmedlemmar i SMFF.

Förbundets försäkringar ingår.

Medlemsavgiften för år 2024 är
225 kr för seniorer från 18 år
150 kr för juniorer under 18 år .

Medlemskortet kommer via Cardskipper i din mobil.

Om ni önskar medlemskortet som plastkort måste ni ange det speciellt.

Medlemmar kommer registreras i IdrottOnline, vilket kräver att personnummer anges med inbetalningen samt mobiltelefonnummer och e-mailadress.

OBS! Avgiften betalas till Cardskipper med Swich eller bankkort https://apply.cardskipper.se/sxi0 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

eller till MFK Direkts pg: 109 08 93-7.

Kom ihåg att som utövare av modellflyg måste du tänka på att alltid fråga om tillstånd för ditt flygande på platser du inte själv äger eller har tillträde till via ett medlemskap i en lokal klubb. Använd ljuddämpare på dina motorer och stör inte din omgivning. Regler för modellflygning finns på Transportstyrelsens hemsida, regler för drönare.

Publicerad: 2022-10-31

Senast uppdaterad: 2024-03-15

Författare: Lars Ekstedt